Snaga naroda doživjela veliku ekspanziju u Tuzlanskom kantonu

Snaga naroda doživjela veliku ekspanziju u Tuzlanskom kantonu

Predsjednik Snage naroda Ramo Isak prisustvovao je sjednici Kantonalnog odbora Snage naroda Tuzlanskog kantona, a koja je održana danas u Tuzli.

Politička stranka Snaga naroda doživjela je veliku ekspanziju na prostoru Tuzlanskog kantona, a čemu najbolje svjedoči sve veći broj osoba koje pristupaju Snagi naroda.

Sjednici su, pored lidera Snage naroda Rame Isaka, prisustvovali i predsjednici svih općinskih odbora Snage naroda u Tuzlanskom kantonu, kao i predsjednik Kantonalnog odbora Snage naroda Tuzlanskog kantona Šahbaz Lapandić

Predsjednik Snage naroda Ramo Isak izrazio je zadovoljstvo načinom rada Kantonalnog odbora i svih općinskih odbora Snage naroda u Tuzlanskom kantonu.

“Posebno sam zadovoljan informacijom o tome da Snagi naroda pristupa sve više mladih ljudi. Naša je obaveza da radimo u interesu građana i stvaramo perspektivniju budućnost za naše građane, a ponajviše naše mlade”, rekao je lider stranke Isak.

Predsjednik Kantonalnog odbora Snage naroda Tuzlanskog kantona Šahbaz Lapandić zahvalio se predsjedniku Isaku na aktivnostima koje poduzima na unapređenju stanja u Bosni i Hercegovine te što se odazvao pozivu da prisustvuje sjednici Kantonalnog odbora Snage naroda Tuzlanskog kantona.